Smučarski čevlji Smučarski čevlji Head Nexo LYT 120

Head

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 120

449,98€

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Head Nexo LYT 120 so idealen spremljevalec odličnih smučarjev, ki pri smučarskih čevljih iščejo visok nivo zmogljivosti in nadzora, ki ga dosegajo na vseh terenih v vseh pogojih.

 

Velikost: 25,0-30,5

Upogibna trdnost: 120

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarske čevlje Head Nexo LYT 120 po trdoti umeščamo v sredino med najmehkejši in najtrši model iz serije Nexo. V tej novi Headovi seriji so zasnovani srednje široki čevlji, ki s svojo popolno kombinacijo pametne školjke in notranjega vložka poskrbijo za visoko raven zmogljivosti. Individualna prilagoditev čevljev je enostavna in hitra, zato se lahko naredi kadarkoli. Prilagoditev se največkrat opravi za izboljšanje udobja v predelu prstov, kar poveča nadzor nad vodenjem smuči v vseh vrstah zavojev.

Smučarski čevlji se ponašajo s številnimi priznanimi tehnologijami, ki se uporabljajo pri njihovi izdelavi in prispevajo h kakovosti teh čevljev. Zasnovani so z Liquid Fit patentirano tehnologijo prilagajanja notranjega vložka, ki omogoča najhitrejšo in kakovostno prilagoditev. Form Fit plastični vstavki držijo raztezanje bolje kot kadarkoli prej. Omogočajo izjemno prilagoditev z izboljšanim ravnotežjem in kontrolo. Zunanji čevelj je sestavljen s tehnologijo GRAPHENE. Gre za novo obliko plastike, izdelano iz najtanjšega in najlažjega kadarkoli ustvarjenega elementa, ki obenem velja za najmočnejši material na svetu, kar 300-krat močnejši od jekla. Uporaba te tehnologije tako zagotavlja optimalno ravnotežje med zmogljivostjo, udobjem in nizko težo. K optimizaciji tanke in trdne plastične zunanje školjke smučarskih čevljev prispeva še nov koncept dizajna Lytech. Trdota školjke je prilagodljiva, saj se lahko upogibna trdnost nastavi na 110 ali 120. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri zaponke Micro in 50 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Toplotno prilagodljiv notranji vložek Perfect Fit 3D Custom po zaslugi tehnologije Perfect Fit 3D zagotavlja popolno prileganje za večje udobje in čim boljši oprijem noge v smučarskih čevljih, kar omogoča optimalne nastavitve glede na obliko noge in s tem maksimalen izkoristek moči smučarskih čevljev. V zasnovi vložka je prisotna še Primaloft tehnologija, ki poskrbi, da je notranji vložek vodoodporen in narejen iz materialov, ki dihajo, kar ohranja noge suhe in tople. Primaloft vložki veljajo za najtoplejše vložke na tržišču. Grip Walk nastavki za podplat z gumijastim zaobljenim podplatom povečajo udobje med hojo.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 120 so primerni za težje smučarje s srednje dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,0-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije Nexo
 • Liquid Fit sistem za prilagajanje notranjega vložka
 • Form Fit plastični vstavki
 • GRAPHENE tehnologija izdelave zunanjega čevlja
 • Lytech zasnova školjke
 • Zunanja plastika iz PU
 • Notranji vložek Perfect Fit 3D Custom
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka
 • Perfect Fit 3D tehnologija prilagajanja notranjega vložka
 • Grip Walk podplat
 • 50 mm širok zatezni pašček Velcro
 • 4 Micro zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Head Nexo LYT 120”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 + two =