Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum

359,99

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum bodo zadostili potrebe boljših in resnih rekreativnih smučark po odzivnih in zmogljivih čevljih z maksimalnim izkoristkom moči in prenosom sil na robnike.

 

Velikost: 22,5-27,5

Upogibna trdnost: 95

Širina: 96 mm

 

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum so ženski najmehkejši model serije The Curv GT WS Vacuum, znotraj katere so razvili race čevlje za najboljše rekreativke, in so zato s fleksom 95 primerni za srednje težke in srednje visoke smučarke. V kombinaciji z zelo ozko zasnovo širine 96 mm odgovarjajo smučarkam z ozkim stopalom, ki želijo čevlje z najboljšim izkoristkom in prenosom moči na smuči. Za doseganje čim boljšega oprijema noge je poleg majhnega volumna v zasnovo vključena VACUUM tehnologija, ki omogoča preoblikovanje zunanje školjke čevlja po meri smučarke s pomočjo toplotnega postopka pri temperaturi 80°C. Rezultat toplotne obdelave so temperaturno stabilnejši čevlji in nižja teža, boljše prileganje posameznici pa zagotavlja bolj direkten prenos moči. Nastavljiv je tudi nagib školjke naprej s pomočjo novega mehanizma na zadnji strani smučarskih čevljev. Naklon 14° omogoča bolj naraven položaj nog, prilagojen udobju, 17° pa je primeren za agresivnejše smučanje. Dober oprijem noge v smučarskih čevljih zagotavljajo zaponke GT in 35 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. SOMATEC tehnologija stopala usmerja nekoliko navzven v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Čevlji z GripWalk podplati, izdelanimi iz mehkejše plastike, zagotavljajo boljši oprijem in varnejšo hojo po ledenih površinah.

RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum so race smučarski čevlji, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza ob uporabi skupaj z najboljšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 95
 • Širina: 96 mm
 • Namen: Race
 • Ženski model iz serije RC4 The Curv GT WS Vacuum
 • SOMATEC tehnologija za v-pozicijo stopal
 • VACUUM tehnologija toplotnega preoblikovanja zunanje školjke za individualno prileganje
 • Prilagodljiv nagib naprej na 14° ali 17°
 • Notranji čevelj RC4 The Curv GT 95
 • GripWalk podplat
 • 35-milimeterski zatezni pašček Velcro
 • Zaponke GT

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 95 WS Vacuum”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − 3 =