Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 110 Vacuum
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 110 Vacuum

431,99

Namesto: 479,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 110 Vacuum z večjo upogljivostjo od preostalih dveh modelov te serije omogočajo, da so zmogljivi čevlji dostopni tudi odličnim smučarjem z nižjo težo. Majhen volumen s tesnim prileganjem zagotavlja nadzor, neprekosljiv prenos moči in smučanje na višjem nivoju.

Velikost: 25,5-29,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 96 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 110 Vacuum predstavljajo najmehkejši model serije The Curv GT Vacuum, znotraj katere so razvili zmogljive race čevlje za najboljše rekreativce, in so zato s fleksom 110 primerni za lažje smučarje. V kombinaciji z zelo ozko zasnovo s širino 96 mm odgovarjajo smučarjem z ozkim stopalom, ki želijo čevlje z najboljšim izkoristkom in prenosom moči na smuči. Za doseganje čim boljšega oprijema noge je poleg majhnega volumna v zasnovo vključena VACUUM tehnologija, ki omogoča preoblikovanje zunanje školjke čevlja po meri smučarja s pomočjo toplotnega postopka pri temperaturi 80°C. Rezultat toplotne obdelave so temperaturno stabilnejši čevlji in nižja teža, boljše prileganje posamezniku pa zagotavlja bolj direkten prenos moči. Nastavljiv je tudi nagib školjke naprej s pomočjo novega mehanizma na zadnji strani smučarskih čevljev. Naklon 14° omogoča bolj naraven položaj nog, prilagojen udobju, 17° pa je primeren za agresivnejše smučanje. Dober oprijem noge v smučarskih čevljih zagotavljajo zaponke GT in 35 mm širok zatezni pašček Velcro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. SOMATEC tehnologija stopala usmerja nekoliko navzven v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Čevlji z GripWalk podplati, izdelanimi iz mehkejše plastike, zagotavljajo boljši oprijem in varnejšo hojo po ledenih površinah.

RC4 The Curv GT 110 Vacuum so race smučarski čevlji, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza ob uporabi skupaj z najboljšimi rekreativnimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,5-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 96 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije RC4 The Curv GT Vacuum
 • SOMATEC tehnologija za v-pozicijo stopal
 • VACUUM tehnologija toplotnega preoblikovanja zunanje školjke za individualno prileganje
 • Prilagodljiv nagib naprej na 14° ali 17°
 • Notranji čevelj RC4 The Curv GT 110
 • GripWalk podplat
 • 35-milimeterski zatezni pašček Velcro
 • Zaponke GT

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv GT 110 Vacuum”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

nineteen + two =