Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer My Curv 90

Fischer

Smučarski čevlji Fischer My Curv 90

359,98€

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Fischer My Curv 90 pbV so ustvarjeni za smučarke, ki med smučanjem dosežejo višje hitrosti in želijo tudi takrat imeti popoln nadzor nad smučmi. Za idealno ravnovesje med zmogljivostjo in udobjem poskrbi Connected Fit, ki omogoča tesno prileganje notranjega vložka z zunanjo školjko za boljši občutek na nogi in večjo učinkovitost.

 

Velikost: 22,5-27,5

Upogibna trdnost: 90

Širina: 97 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer My Curv 90 pbV so mehkejši model iz serije My Curv, ki je ženska različica serije RC4 The Curv.Svojo kakovost dosegajo z uporabo številnih tehnologij, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Connected Fit z oblikovno natančno integracijo notranjega vložka in zunanje školjke smučarskih čevljev poskrbi za boljši občutek na nogi in večjo učinkovitost. Debelina sten školjke je asimetrična, kar zagotavlja maksimalno kontrolo in konstantno trdnost čevlja pri vseh temperaturah in v vseh snežnih razmerah. Tako se lahko smučar popolnoma osredotoči le na izpeljavo posameznega zavoja. Precision Steering omogoča natančno nastavitev naklonskega kota zgornjega dela čevlja okrog vertikalne osi za individualno prilagoditev in natančno povratno informacijo v hitrejših zavojih.Manšeta je izdelana iz TPU materiala, školjka pa iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagajanje lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarkam omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek Active Fit Zones nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri specifične funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Brezšivni jezik preprečuje kakršnokoli trenje in zagotavlja izjemen občutek na nogi. Popolnoma nova konstrukcija jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke in zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Zaradi širine 97 mm jih umeščamo med ozke čevlje. Primerni so za smučarke z ozko obliko stopala, ki si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Z upogibno trdnostjo 90 ustrezajo srednje težkim in srednje visokim smučarkam z dobrim do boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 90
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije My Curv
 • Connected Fit tehnologija ujemanja školjke in notranjega vložka
 • Flex Control tehnologija školjke z asimetrično debelino sten školjke
 • Precision Steering tehnologija školjke
 • Vacu-plast material za preoblikovanje školjke
 • Manšeta iz materiala TPU
 • Notranji vložek Active Fit Zones
 • Nova konstrukcija brezšivnega jezika, ki zmanjša pritisk na nogo
 • Zatezni pašček
 • 4zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer My Curv 90”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

19 − twelve =