Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv 110

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv 110

377,98€

Namesto: 419,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv 110 bpV z izjemnim prilagajanjem zunanje školjke smučarskih čevljev in notranjega vložka, s Precision Steering nastavitvami in konstantno trdoto zunanje plastike v vseh temperaturam poskrbijo za varne in samozavestne vožnje z impresivno zmožnostjo zavijanja.

 

Velikost: 24,5-30,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 97 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv 110 so najmehkejši model v seriji The Curv. Svojo kakovost dosegajo z uporabo številnih tehnologij, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost.Connected Fit z oblikovno natančno integracijo notranjega vložka in zunanje školjke smučarskih čevljev poskrbi za boljši občutek na nogi in večjo učinkovitost. Debelina sten školjke je asimetrična, kar zagotavlja maksimalno kontrolo in konstantno trdnost čevlja pri vseh temperaturah in v vseh snežnih razmerah. Tako se lahko smučar popolnoma skoncentrira le na izpeljavo posameznega zavoja. Precision Steering omogoča natančno nastavitev naklonskega kota zgornjega dela čevlja okrog vertikalne osi za individualno prilagoditev in natančno povratno informacijo v hitrejših zavojih.Manšeta in školjka sta izdelani iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagajanje lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek Curv VACUUM nogi nudi podporo in poskrbi za tri specifične funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Brezšivni jezik preprečuje kakršnokoli trenje in zagotavlja izjemen občutek na nogi. Popolnoma nova konstrukcija jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. Učinkovit sistem zavezovanja notranjega vložka za doseganje visoke stopnje varnosti in maksimalno stopnjo udobja poskrbi, da vezalke ostanejo na svojem mestu, tudi če vložek stisnemo bolj skupaj za še večji občutek varnosti in trdnosti. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih poleg notranjega vložka z vezalkami prispevajo še štiri zaponke GT in 45-milimeterski zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Zaradi širine 97 mm jih umeščamo med ozke čevlje. Primerni so za smučarje z ozko obliko stopala, ki si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Z upogibno trdnostjo 110 ustrezajo srednje težkim in srednje visokim smučarjem z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi in najtršimi rekreativnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RC4 The Curv
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Connected Fit tehnologija ujemanja školjke in notranjega vložka
 • Flex Control za konstantno trdoto pri vseh temperaturah
 • Precision Steering tehnologija školjke
 • Vacu-plast za preoblikovanje manšete in školjke
 • Notranji vložek Curv VACUUM
 • Nova konstrukcija vložka, ki zmanjšuje pritisk noge na jezik
 • Lace Lock sistem za zavezovanje notranjega vložka
 • 45-mm širok zatezni pašček
 • 4zaponke GT

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 The Curv 110”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja