Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium RD 110

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium RD 110

659,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium RD 110 že s svojim izgledom in prepoznavno Fischerjevo barvo svetovnega pokala razkrivajo svoj tekmovalni značaj. Namenjeni so mladim tekmovalcem, starim med 14 in 16 let. Trdota, izjemna ozkost in tesno prileganje omogočajo agresivne in natančne zavoje z odličnim prenosom sile na robnike.

 

Velikost: 22,5-27,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 92 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium RD 110 višje trdote so del serije RC4 Podium RD, ki ponuja prvovrstne tekmovalne smučarske čevlje, razvite v sodelovanju z izkušenimi smučarji iz svetovnega pokala. Novo zasnovani smučarski čevlji z visokim indeksom trdote in zmanjšanim volumnom, ki ga ustvarja ekstremno ozka širina 92 mm, predstavljajo opremo za popoln napad.

V izdelavo zunanje školjke smučarskih čevljev so vključene številne tehnologije. Connected Fit z oblikovno natančno integracijo notranjega vložka in zunanje školjke smučarskih čevljev poskrbi za boljši občutek na nogi in večjo učinkovitost čevljev. Debelina sten školjke je asimetrična, kar zagotavlja maksimalno kontrolo in konstantno trdnost čevlja pri vseh temperaturah in v vseh snežnih razmerah. Precision Steering omogoča natančno nastavitev naklonskega kota zgornjega dela čevlja okrog vertikalne osi za individualno prilagoditev in natančno povratno informacijo v hitrejših zavojih. Notranji vložek Podium ima brezšivni jezik, ki preprečuje kakršnokoli trenje in zagotavlja izjemen občutek na nogi. Izredno učinkovit sistem zavezovanja notranjega vložka za doseganje visoke stopnje varnosti in maksimalno stopnjo udobja poskrbi, da vezalke ostanejo na svojem mestu, tudi če vložek stisnemo bolj skupaj za še večji občutek varnosti in trdnosti. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih poleg notranjega vložka z vezalkami prispevajo tudi štiri zaponke RC4 Podium RD in 55-mm širok zatezni pašček Phatt Maxx Lite, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Smučarski čevlji z upogibno trdnostjo 110 so primerni za mlade tekmovalce, stare med 14 in 16 let ter težke med 55 in 70 kg. Poleg mladih tekmovalcev po njihovi uporabi kdaj posežejo tudi masters tekmovalci. Uvrščamo jih med World Cup – FIS čevlje, saj so s svojimi 92 mm širine ekstremno ozki in primerni le za tekmovalce, ki potrebujejo tako ozke modele zaradi boljšega prilagajanja nogi. Omogočajo hitre in direktne prenose moči in povečini zahtevajo dodatno preoblikovanje.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Namen: World Cup – FIS
 • Model iz serije RC4 Podium RD
 • Connected Fit tehnologija ujemanja školjke in notranjega vložka
 • Flex Control za konstantno trdoto pri vseh temperaturah
 • Precision Steering tehnologija školjke
 • Notranji vložek Podium
 • Brezšivni jezik v notranjem vložku
 • Lace Lock sistem za zavezovanje notranjega vložka
 • 55 mm širok zatezni paščekPhatt Maxx Lite
 • 4zaponke RC4 Podium RD

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium RD 110”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

sixteen + 4 =