Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium GT 130 VFF

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium GT 130 VFF

599,99

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium GT 130 VFFso ustvarjeni za višje in težje tehnično dovršene smučarje, ki iščejo čevlje, ki se po voznih lastnostih zgledujejo po World Cup čevljih, ampak premorejo več udobja.

 

Velikost: 22,5-29,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 96 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium GT 130 VFF po stopnji upogiba predstavljajo kompromis med najmehkejšim in najtršim modelom iz serije RC4 Podium GT. Gre za rekreativno različico tekmovalne serije RC4 Podium RD, ki vsebuje številne lastnosti, ki so ponavadi rezervirane le za World Cup smučarske čevlje, ob tem pa jim dodaja še visoko stopnjo udobja z možnostjo individualnega prileganja in nastavitev po lastni anatomiji noge. V zasnovi so smučarskim čevljem dodali nekaj prostora za večje udobje, ampak še vedno ohranjajo ozkost za zmogljivostne vozne lastnosti. Serija RC4 Podium GT je izdelana za vrhunske rekreativce z dovršeno tehniko smučanja, ki potrebujejo smučarske čevlje najvišje zmogljivosti za ledene in strme proge, obenem pa lahko od njih pričakujejo vsestranskost za smučanje po vseh terenih.

V izdelavo zunanje školjke smučarskih čevljev so vključene številne tehnologije. Connected Fit z oblikovno natančno integracijo notranjega vložka in zunanje školjke smučarskih čevljev poskrbi za boljši občutek na nogi in večjo učinkovitost. Debelina sten školjke je asimetrična, kar zagotavlja maksimalno kontrolo in konstantno trdnost čevlja pri vseh temperaturah in v vseh snežnih razmerah. Tako se lahko smučar popolnoma skoncentrira le na izpeljavo posameznega zavoja.Precision Steering omogoča natančno nastavitev naklonskega kota zgornjega dela čevlja okrog vertikalne osi za individualno prilagoditev in natančno povratno informacijo v hitrejših zavojih.Manšeta in školjka sta izdelani iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagoditev po lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Notranji vložek PodiumGT ima popolnoma novo konstrukcijo jezika z več odmika za navikularno kost in zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. Učinkovit sistem zavezovanja notranjega vložka za doseganje visoke stopnje varnosti in maksimalno stopnjo udobja poskrbi, da vezalke ostanejo na svojem mestu, tudi če vložek stisnemo bolj skupaj za še večji občutek varnosti in trdnosti. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih poleg notranjega vložka z vezalkami prispevajo še štiri zaponke GT in zatezni pašček Phatt Maxx, najširši Velcro pašček na trgu, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 96 mm so smučarski čevlji zelo ozki in primerni za smučarje, ki imajo ozko nogo in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,5-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Namen: Race
 • Model iz serije RC4 Podium GT
 • Connected Fit tehnologija ujemanja školjke in notranjega vložka
 • Flex Control za konstantno trdoto pri vseh temperaturah
 • Precision Steering tehnologija školjke
 • Vacu-plast za preoblikovanje manšete in školjke
 • Notranji vložek Podium
 • Nova konstrukcija vložka, ki zmanjšuje pritisk noge na jezik
 • Lace Lock sistem za zavezovanje notranjega vložka
 • Zatezni pašček Phatt Maxx
 • 4 zaponke GT

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 130+

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC4 Podium GT 130 VFF”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja