Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC Pro 130 VACUUM

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 130 VACUUM

521,99

Namesto: 579.989€

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 130 Vacuum Full Fit so popolna izbira za odlične smučarje, ki iščejo čevlje z večjo širino, obenem pa potrebujejo model z agresivnejšim upogibom, ki jim bo nudil dobro oporo in stabilnost. Odlikuje jih možnost popolnega prileganja s termičnim procesom preoblikovanja zunanjega čevlja in tesno prileganje notranjega vložka z zunanjim čevljem, kar omogoča izjemen prenos moči in dobro odzivnost.

 

Velikost: 25,5-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 130 Vacuum Full Fit so najtrši model iz serije My RC Pro, ki jo tvorijo srednje široki smučarski čevlji. Svojo kakovost dosegajo s tehnologijami, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta in zunanja školjka smučarskih čevljev sta izdelani iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagajanje lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek New RC Pro nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Brezšivni jezik preprečuje kakršnokoli trenje in zagotavlja izjemen občutek na nogi. Popolnoma nova konstrukcija jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke RC Pro in 45-mm širok zatezni pašček RC Pro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Walk podplat sestavljajo ploščice turnih in alpskih smučarskih čevljev in s tem združujejo ISO standarda iz dveh različnih segmentov smučanja.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Smučarski čevlji z upogibno trdnostjo 130 so eni izmed najtrših moških rekreativnih smučarskih čevljev in so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RC Pro Vacuum Full Fit
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Vacu-plast material školjke in manšete omogoča prilagajanje po nogi posameznika
 • Notranji vložek New RC Pro
 • Nova konstrukcija jezika, ki zmanjša pritisk na nogo
 • 45-mm širok zatezni pašček RC Pro
 • 4zaponke RC Pro
 • Grip Walk podplat

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC Pro 130 VACUUM”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 + eighteen =