Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC Pro 120

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 120

386,98€

Namesto: 429,99

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 120 pbV so prava izbira za smučarje, ki iščejo idealno razmerje med udobjem in visoko zmogljivostjo. Udobje zagotavljata srednja širina in možnost prilagajanja zunanje školjke s termično obdelavo, lastnost zmogljivih čevljev pa ohranja večja togost v upogibu in notranji vložek Power Zone, ki omogoča optimalen prenos moči na zunanji čevelj za čim boljši nadzor.

 

Velikost: 25,5-30,5

Upogibna trdnost: 120

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 120 pbV so srednje trd model iz serije RC Pro, ki jo sestavljajo čevlji srednje širine. Svojo kakovost dosegajo s tehnologijami, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta je izdelana iz TPU materiala, školjka pa iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagajanje lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek New RC Pro nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Popolnoma nova konstrukcija brezšivnega jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke RC Pro in 45-mm širok zatezni pašček RC Pro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Sole podplat je izdelan iz mehkejše plastike in zagotavlja boljši oprijem za varnejšo hojo po ledenih površinah.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Z upogibno trdnostjo 120 so primerni za težje smučarje, ki imajo srednje smučarsko znanje oziroma srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RC Pro
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Vacu-plast material školjke, ki omogoča preoblikovanje
 • Manšeta iz TPU materiala
 • Notranji vložek RC Pro
 • Nova konstrukcija jezika, ki zmanjša pritisk na nogo
 • 45-mm širok zatezni pašček RC Pro
 • 4zaponke RC Pro
 • Grip Sole podplat

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Srednji

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC Pro 120”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja