Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer RC PRO 100

Fischer

Smučarski čevlji Fischer RC PRO 100

332,98€

Namesto: 369,99

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 100 pbV so idealna izbira za smučarje, ki od čevljev pričakujejo več udobja, ki ga zagotavljata večja upogljivost in večji volumen. Smučarje bo navdušila optimalna kombinacija udobja in učinkovitosti, ki jo prinaša Active Fit Zone notranji vložek z odlično odzivnostjo in nadzorom.

 

Velikost: 25,5-30,5

Upogibna trdnost: 100

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer RC Pro 100 pbV so najmehkejši model iz serije RC Pro, ki jo sestavljajo čevlji srednje širine. Svojo kakovost dosegajo s tehnologijami, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta je izdelana iz TPU materiala, školjka pa iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno individualno prilagajanje. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek RC ProActive Fit Zones nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Popolnoma nova konstrukcija brezšivnega jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke RC Pro in 35-mm širok zatezni pašček RC Pro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Sole podplat je izdelan iz mehkejše plastike in zagotavlja boljši oprijem za varnejšo hojo po ledenih površinah.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarjem s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Z upogibno trdnostjo 100 so primerni za lažje in srednje težke smučarje z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem in se uporabljajo v kombinaciji z mehkejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 100
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RC Pro
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Vacu-plast material školjke, ki omogoča prilagajanje
 • Manšeta iz TPU materiala
 • Notranji vložek RC Pro Active Fit Zones
 • Nova konstrukcija jezika, ki zmanjša pritisk na nogo
 • 35-mm širok zatezni pašček RC Pro
 • 4zaponke RC Pro
 • Grip Sole podplat

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer RC PRO 100”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × five =