Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer Ranger One 110 Walk
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer Ranger One 110 Walk

404,99

Namesto: 449,99

Smučarski čevlji Fischer Ranger One 110 pbV Walk v nekoliko mehkejši različici so s svojo vsestranskostjo primerna izbira za srednje težke smučarje, ki se na smučanje podajajo v odmaknjeno visokogorje, pri tem pa potrebujejo čevlje, ki omogočajo čim lažje vzpone, med spustom pa pokažejo še svoje odlične vozne lastnosti.
Velikost: 25,5-30,5
Upogibna trdnost: 110
Širina: 101 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer Ranger One 110 Walk z upogibno trdnostjo 110 so namenjeni srednje težkim freeride smučarjem, ki za svoje izlete v odmaknjeno visokogorje potrebujejo lahke in zmogljive čevlje. Zunanja školjka čevljev iz Vacu-plast materiala ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno prilagoditev po lastni anatomiji noge. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Notranji vložek nudi nogi oporo in zadovolji tri področja – zagotavlja udobje, moč in trdnost. Vsestranski čevlji lahko s posebnim Ski/Walk sistemom spreminjajo svojo funkcijo. Zanesljiv in enostaven sistem omogoča spreminjanje nastavitev čevlja med vzponom in spustom. Ker so čevlji namenjeni tudi hoji, so oblikovalci namenili več pozornosti podplatom. Visoko kakovostni gumijasti Vibram podplati za boljši oprijem, varnejšo hojo in vzpenjanje tudi po zaledeneli progi se ponašajo še z oznako GripWalk, saj imajo značilnosti turnih in alpskih smučarskih čevljev in s tem združujejo ISO standarda obeh segmentov smučanja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo štiri zaponke Ranger One in 35-mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi in izboljša prenos moči.
Srednje široki smučarski čevlji so s širino 101 mm namenjeni smučarjem s srednje širokimi stopali in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Freeski smučarske čevlje, saj so namenjeni freeridu, pogosto pa jih uporabljajo tudi trenerji smučanja. Imajo pohodno funkcijo, ki omogoča hojo, vendar so v
večini časa uporabe predvideni za smučanje.
Tehnične lastnosti:
 • Velikost: 25,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 101 mm
 • Namen: Freeski
 • Ski/Walk sistem za prestavljanje iz načina za hojo na način smučanja
 • in obratno
 • Vacu-plast za termično preoblikovanje školjke
 • Notranji vložek Ranger One 110
 • GripWalk in Vibram podplat
 • 35 mm širok zatezni pašček
 • 4 Ranger One zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Srednji

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer Ranger One 110 Walk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one × 1 =