Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer Ranger Free 130 Walk
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer Ranger Free 130 Walk

629,99

Namesto: 699,99

Smučarski čevlji Fischer Ranger Free 130 Walk Dyn so večnamenski smučarski čevlji visoke trdote, izdelani za smučarje, ki svoj popoln dan na smučeh preživijo izven urejenih smučarskih prog, za kar potrebujejo čevlje z dodano pohodno funkcijo, ki jim omogoča tako vzpone kot spuste po nedotaknjenih belih strminah.

 

Velikost: 24,5-30,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 99 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer Ranger Free 130 Walk Dyn so najtrši freeski model iz serije Ranger Free, ki jo sestavljajo lahki in okretni večnamenski smučarski čevlji s pohodno funkcijo in funkcijo smučanja. Serije je bila zasnovana za smučarje, ki jih bolj kot smučanje po urejenih progah navdušuje iskanje novih linij v nedotaknjenem snegu v osrčju gora. Pohodna funkcija, lahkost in širša zasnova olajšajo vzpone, ohranjena lastnosti Fischerjevih all mountain čevljev pa dodaja odlične vozne sposobnosti za spuste po vseh terenih.

Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta in zunanja školjka smučarskih čevljev sta izdelani iz Grilamid materiala. Ranger Free modelom so skupni Dynafit vstavki v zunanji školjki smučarskih čevljev, ki zagotavljajo združljivost z vsemi Tech-vezmi. Zanesljiv in enostaven sistem »ski/walk« omogoča spremembo nastavitev čevljev iz načina za smučanje med spustom v način za hojo med vzponom. Inovativen Active Fit Zone notranji vložek My Ranger nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Primaloft tehnologija izdelave notranjega vložka ohranja toploto in udobje čez cel dan. Na zadnjem delu notranjega vložka se lahko z Vlecro zateznim paščkom pritrdi Velcro spoiler, ki se namesti na primerno višino glede na mečne mišice posameznika. Spoiler poskrbi za boljši položaj noge z več opore, ob odstranitvi pa je nagib čevlja naprej manjši. Za boljši oprijem in oporo noge v smučarskih čevljih poskrbijo notranji vložek z vezalkami, štiri zaponke Ranger Free in 50-mm širok Ranger Free, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Walk podplat sestavljajo ploščice turnih in alpskih smučarskih čevljev in s tem združujejo ISO standarda iz dveh različnih segmentov smučanja. Pri zasnovi podplata je vključena še Vibram tehnologija, ki predstavlja visoko kakovostni in zmogljiv gumijasti podplat za vrhunski oprijem in trajnost v vseh vremenskih pogojih.

S širino 99 mm smučarski čevlji nudijo več udobja za lažje vzpone in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Smučarski čevlji z upogibno trdnostjo 130 sodijo med najtrše rekreativne smučarske čevlje, zato so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med Freeski smučarske čevlje, saj so namenjeni freeridu, pogosto pa jih uporabljajo tudi trenerji smučanja. Imajo pohodno funkcijo, ki omogoča hojo, vendar so v večini časa uporabe predvideni za smučanje.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Namen: Freeski
 • Model iz serije My Ranger Free
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Zunanji čevelj iz materiala Grilamid
 • Dynafit vstavki v školjki
 • Nastavljiv mehanizem »ski/walk«
 • Notranji vložek My Ranger z vezalkami
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka
 • 50-mm širok zatezni pašček Ranger Free
 • 4zaponke Ranger Free
 • Grip Walk Vibram podplat
 • Velcro spoiler

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski, Turni

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer Ranger Free 130 Walk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty − 6 =