Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer My Ranger Free 110 Walk
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer My Ranger Free 110 Walk

584,99

Namesto: 649,99

Smučarski čevlji Fischer My Ranger Free 110 Walk Dyn so visokozmogljivi večnamenski smučarski čevlji, namenjeni smučarkam, ki svoj popoln dan na smučeh preživijo izven urejenih smučarskih prog, za kar potrebujejo čevlje z dodano pohodno funkcijo, ki jim omogoča tako vzpone kot spuste po nedotaknjenih belih strminah.

 

Velikost: 22,5-27,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 99 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer My Ranger Free 110 Walk Dyn so ženski freeski model visoke trdote iz serije Ranger Free, ki jo sestavljajo lahki in okretni večnamenski smučarski čevlji s pohodno funkcijo in funkcijo smučanja. Serije je bila zasnovana za smučarje, ki jih bolj kot smučanje po urejenih progah navdušuje iskanje novih linij v nedotaknjenem snegu v osrčju gora. Pohodna funkcija, lahkost in širša zasnova olajšajo vzpone, dodane lastnosti Fischerjevih all mountain čevljev pa ohranjajo odlične vozne sposobnosti za spuste po vseh terenih.

Somatecstopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta in zunanja školjka smučarskih čevljev sta izdelani iz Grilamid materiala. Ranger Free modelom so skupni Dynafit vstavki v zunanji školjki smučarskih čevljev, ki zagotavljajo združljivost z vsemi Tech-vezmi. Zanesljiv in enostaven sistem »ski/walk« omogoča spremembo nastavitev čevljev iz načina za smučanje med spustom v način za hojo med vzponom. Inovativen Active Fit Zone notranji vložek My Ranger nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri specifične funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Primaloft tehnologija izdelave notranjega vložka ohranja toploto in udobje čez cel dan. Na zadnjem delu notranjega vložka se lahko z Vlecro zateznim paščkom pritrdi Velcro spoiler, ki se namesti na primerno višino glede na mečne mišice posameznice. Spoiler poskrbi za boljši položaj noge z več opore, ob odstranitvi pa je nagib čevlja naprej manjši. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo še štiri zaponke Ranger Free in 50-milimeterski zatezni pašček Ranger Free, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Walk podplat sestavljajo ploščice turnih in alpskih smučarskih čevljev in s tem združujejo ISO standarda iz dveh različnih segmentov smučanja. V zasnovo podplata je vključena še Vibram tehnologija, ki predstavlja visoko kakovostni in zmogljiv gumijasti podplat za vrhunski oprijem v vseh vremenskih pogojih.

S širino 99 mm smučarski čevlji nudijo več udobja za lažje vzpone in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Smučarski čevlji z upogibno trdnostjo 110 so eni izmed najtrših ženskih rekreativnih smučarskih čevljev in so primerni za višje in težje smučarke ter za smučarke z odličnim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med Freeski smučarske čevlje, saj so namenjeni freeridu. Imajo pohodno funkcijo, ki omogoča hojo, vendar so v večini časa uporabe predvideni za smučanje.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Namen: Freeski
 • Model iz serije My Ranger Free
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Zunanji čevelj iz materiala Grilamid
 • Dynafit vstavki v školjki
 • Nastavljiv mehanizem »ski/walk«
 • Notranji vložek My Ranger
 • Primaloft tehnologija notranjega vložka
 • 50 mm širok zatezni pašček Ranger Free
 • 4zaponke Ranger Free
 • Grip Walk Vibram podplat
 • Velcro spoiler

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Freeski, Turni

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer My Ranger Free 110 Walk”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

6 − 5 =