Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer MY RC PRO 90
Akcija!

Fischer

Smučarski čevlji Fischer MY RC PRO 90

332,99

Namesto: 369,99

Smučarski čevlji Fischer My RC Pro 90 pbV nudijo dobro prileganje in udobje od trenutka, ko jih prvič obujete. Smučarke bo navdušila optimalna kombinacija učinkovitosti in udobja, ki je dosegljivo z delnim prilagajanjem zunanje školjke smučarskih čevljev in zasnovanostjo po ženski anatomiji nog. To prispeva tudi k izjemnemu prenosu moči in nadzoru z manj naprezanja.

 

Velikost: 23,5-27,5

Upogibna trdnost: 90

Širina: 100 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer My RC Pro 90 pbV so mehkejši model iz ženske serije My RC PRO. Svojo kakovost dosegajo s tehnologijami, ki so vključene v zasnovo školjke in notranjega vložka. Somatec stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta je izdelana iz TPU materiala, školjka pa iz Vacu-plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno individualno prileganje. Večja elastičnost smučarkam ponuja boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložek Active Fit Zones nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri specifične funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Popolnoma nova konstrukcija jezika z več odmika za navikularno kost zaradi specifične oblike ne pritiska na nogo. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke RC Pro in 35-mm širok zatezni pašček RC Pro, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Grip Sole podplat je izdelan iz mehkejše plastike in zagotavlja boljši oprijem za varnejšo hojo po ledenih površinah.

S širino 100 mm so smučarski čevlji namenjeni smučarkam s srednje širokim stopalom in zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji ter smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 90 sodijo med trše ženske smučarske čevlje in ustrezajo srednje težkim in srednje visokim smučarkam z dobrim do boljšim smučarskim znanjem. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj so primerni za širok razpon smučark in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 23,5-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 90
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije My RC PRO
 • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
 • Vacu-plast material školjke, ki omogoča preoblikovanje
 • Manšeta iz TPU materiala
 • Notranji vložek Active Fit Zones
 • Nova konstrukcija jezika, ki zmanjša pritisk na nogo
 • 35-mm širok zatezni pašček RC Pro
 • 4zaponke RC Pro
 • Grip Sole podplat

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Srednji

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer MY RC PRO 90”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × 2 =