Smučarski čevlji Smučarski čevlji Fischer Cruzar 100

Fischer

Smučarski čevlji Fischer Cruzar 100

314,99

Namesto: 349.989€

Smučarski čevlji Fischer Cruzar 100 so izdelani za smučarje, ki prisegajo na udobje. Zasnova, ki omogoča lažje obuvanje, možnost delnega preoblikovanja za individualno prilagoditev, manjši nagib naprej in široka zasnova z več prostora v predelu prstov predstavljajo zmagovalno kombinacijo lastnosti za izjemno udobje.

 

Velikost: 25,5-31,5

Upogibna trdnost: 100

Širina: 103 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Fischer Cruzar 100 poskrbijo za udobno smuko. Somatect ehnologija stopala usmerja v naravno v-pozicijo in s tem poskrbi za boljši nadzor nad smučmi in absolutno natančnost. Manšeta je izdelana iz PP materiala, školjka pa iz Vacu-Plast materiala, ki ohranja konstantno trdoto pri vseh temperaturah. Omogoča termično preoblikovanje pri temperaturi 80°C in s tem popolno individualno prileganje. Večja elastičnost smučarju omogoča boljši odziv in bolj direkten nadzor impulzov. Inovativen notranji vložekCruzar Active Fit Zone nudi aktivno oporo nogi in poskrbi za tri funkcionalne spektre – udobje, moč in trdnost. Brezšivni jezik preprečuje kakršnokoli trenje in zagotavlja izjemen občutek na nogi. K boljšemu oprijemu noge v smučarskih čevljih prispevajo štiri zaponke RC Pro in 35-mm širok zatezni pašček Cruzar, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

S širino 103 mm so čevlji primerni za smučarje s širokim stopalom in tiste, ki dajejo prednost udobju pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 100 dopuščajo več upogiba, zato ustrezajo lažjim in srednje težkim smučarjem z osnovnim do srednje dobrim smučarskim znanjem in se uporabljajo v kombinaciji z mehkejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Comfort smučarske čevlje, saj so primerni za smučarje s širokimi in bolj občutljivimi stopali, ki ne smučajo preveč agresivno.

Tehnične lastnosti:

  • Velikost: 25,5-31,5
  • Upogibna trdnost (flex index): 100
  • Namen: Comfort
  • Model iz serije Cruzar
  • Somatec tehnologija za v-pozicijo noge
  • Zgornji del zunanjega čevlja iz materiala PP
  • Zunanja školjka čevlja iz Vacu-Plast materiala, ki omogoča prilagajanje po nogi posameznika
  • Notranji vložek Cruzar Active Fit Zone
  • 35-mm širok zatezni pašček Cruzar
  • 4zaponke RC Pro

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Comfort

Spol

Moški

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Široki

Velikost

27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5, 30, 30,5, 31, 31,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Fischer Cruzar 100”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja