Smučarski čevlji Smučarski čevlji Dalbello DS MX 80 W

Dalbello

Smučarski čevlji Dalbello DS MX 80 W

215,98€

Namesto: 239,99

Smučarski čevlji Dalbello DS MX 80 W so s posebnimi prilagoditvami posebej za ženske in širšo zasnovo ustvarjeni za smučarke, ki od smučarskega dne pričakujejo zgolj užitek. Topel in udoben notranji vložek poskrbi, da boste brez težav ostali na smučišču cel dan in pri tem maksimalno uživali.

 

Velikost: 22,0-27,5

Upogibna trdnost: 80

Širina: 103 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Dalbello DS MX 80 W so ženski predstavnik Dalbellove serije z najširšimi modeli čevljev. Vsem ženskim DS MX modelom je skupna širina 103 mm, zato so primerni za smučarke s širokim stopalom in tiste z željo po udobju, ki mu dajejo prednost pred prenosom sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Z Overlap konstrukcijo zunanjega čevlja iz dveh samostojnih delov, školjke in manšete dosegajo izredno natančnost, učinkovit prenos moči na robnike in imajo zanesljivo kontrolo nad smučmi. Zaradi patentiranih nastavkov visoke gostote so čevlji lažji in trpežni ter dosegajo osupljive vozne lastnosti tudi v težkih pogojih. Zunanja školjka čevljev je zasnovana s Contour 4 tehnologijo, ki ustvarja 4 cone udobja na kritičnih točkah, ki so odločilne za dobro prileganje: gleženj, peta, 5. metatarzalna in navikularna kost. Na spodnjem delu školjke so ob stiku s kritičnimi mesti dodane konture, ki zagotavljajo bolj tesno in natančnejše prileganje, ter s tem zmanjšajo potrebo po dodatni modifikaciji školjke. Zunanja stran školjke je na predelu stopalnega loka obdelana in ima bolj grobo teksturo 3D Grip, ki pripomore k boljšemu oprijemu med hojo, bolj direktnemu prenosu moči, poveča trpežnost in odpornost čevljev proti praskam. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poleg 40 mm širokega zateznega paščka Powerstrapposkrbijo štiri aluminijaste zaponke F4 Alu-Micro. Ženskam prilagojen notranji vložek TF Sport je izdelan iz lažjih, toplejših in bolj prilagodljivih materialov. Pena se čez čas samodejno prilagodi obliki noge, je prožna in nudi zanesljivo oporo. Vložek se po potrebi lahko tudi toplotno obdela za doseganje individualnega prileganja peti in gležnjem. Da se čevlji bolje prilegajo ženski obliki nog se lahko zgornji vstavek na manšeti odstrani in s tem zniža višino manšete za 1.5 cm.

Srednje trdi ženski čevlji z upogibno trdnostjo 80 so primerni za lažje do srednje težke smučarke, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje in ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu jih uvrščamo med Comfort smučarske čevlje, saj so primerni za smučarke s širokimi stopali in tiste bolj občutljive, ki zagovarjajo udobje pred agresivnejšim smučanjem.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,0-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 80
 • Širina: 103 mm
 • Namen: Comfort
 • Model iz serije DS MX
 • Zunanja plastika školjke iz PU
 • Notranji vložek TF Sport
 • Overlap konstrukcija zunanjega čevlja iz dveh samostojnih delov
 • Contour 4 tehnologija za boljše prileganje na štirih kritičnih točkah
 • GripWalk podplat za bolj varno in udobno hojo
 • Patentirani nastavki za izboljšanje zmogljivosti
 • 3D Grip tekstura na spodnjem delu školjke
 • 40-milimetrski zatezni pašček Powerstrap
 • F4 Alu-Micro zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Ženski

TRDOTA

flex 80-90

ŠIRINA

Široki

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Dalbello DS MX 80 W”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

4 × 1 =