Smučarski čevlji Smučarski čevlji Dalbello DS Asolo Factory GW
Akcija!

Dalbello

Smučarski čevlji Dalbello DS Asolo Factory GW

539,99

Namesto: 599,99

Obujte smučarske čevlje Dalbello DS Asolo Factory GW in pripravljeni boste za popoln napad belih strmin na katerem koli terenu. Z impresivnimi voznimi lastnostmi in ozko širino so izdelani za odlične smučarje, ki pričakujejo vrhunski prenos moči na robnike.

 

Velikost: 24,5-30,5

Upogibna trdnost: 135

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Dalbello DS Asolo Factory GW presenečajo z voznimi zmogljivostmi, ki jih dosegajo ob tako nizki teži. Lahkost dosegajo z izdelavo iz grilamida, lahkega materiala, ki dobro ohranja enakomerno trdoto pri vseh temperaturah.

Izboljšana zmogljivost in boljši prenos moči je rezultat nove konstrukcija Powercage z zunanjo ojačitvijo ter nastavkov visoke gostote za lažje in trpežnejše čevlje, ki zagotavljajo zmogljivost čevljev tudi v težkih pogojih uporabe. Zunanji čevelj je sestavljen iz dveh samostojnih delov – školjke in manšete. S takšno Overlap konstrukcijo čevlji dosegajo izredno natančnost, učinkovit prenos moči na robnike in imajo zanesljivo kontrolo nad smučmi. Zunanja školjka čevljev je zasnovana s Contour 4 tehnologijo, ki ustvarja 4 cone udobja na kritičnih točkah, ki so odločilne za dobro prileganje: gleženj, peta, 5. metatarzalna in navikularna kost. Na spodnjem delu školjke so ob stiku s kritičnimi mesti dodane konture, ki zagotavljajo bolj tesno in natančnejše prileganje, ter s tem zmanjšajo potrebo po dodatni modifikaciji školjke. Zunanjost školjke je na predelu stopalnega loka obdelana in ima bolj grobo teksturo, ki pripomore k boljšemu oprijemu med hojo, bolj direktnemu prenosu moči, poveča trpežnost in odpornost čevljev proti praskam. Posebna Drive & Control zasnova čevljem dodaja več prostora na predelu prstov za boljše prileganje, boljšo prekrvavitev in posledično toplejša stopala, precizen oprijem pete pa smučarju nudi več nadzora, boljše občutke in direkten prenos moči. Na zgornjem delu notranjega vložka je nameščen spoiler, ki se prilagaja različnim oblikam nog. Smučarju omogoča povišanje zadnjega dela čevlja, s čimer posledično nudi več opore nogi in spremeni nagib naprej. Prilagoditveni sistem My Fit omogoča individualno termično preoblikovanje školjke in notranjega čevlja v celoti. S popolnim prileganjem je poskrbljeno za udobje, da lahko na smučišču ostanete cel dan, in le z ustreznim prileganjem nogi zagotavljajo, da v celoti izkoristite zmogljivost čevljev in svojega smučarskega znanja. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poleg 40 mm širokega zateznega paščka Powerstrap poskrbijo štiri aluminijaste zaponke F3 Alu-Micro. Čevlji imajo GripWalk podplat, ki poskrbi za več oprijema in udobnejšo hojo.

Zelo trdi čevlji z upogibno trdnostjo 135 sodijo med najtrše rekreativne smučarske čevlje, zato so primerni za višje in težje smučarje z najboljšim smučarskim znanjem, ki uporabljajo najzmogljivejše rekreativne smuči. S širino 98 mm sodijo med ozke čevlje, zato ustrezajo smučarjem z ozkim stopalom in tistim, ki dajejo zmogljivosti prednost pred udobjem in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Po namenu jih uvrščamo med On-piste / All mountainčevlje, saj nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 24,5-30,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 135
 • Širina: 98 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Zunanja plastika iz grilamida
 • Notranji vložek IF Pro Asolo
 • Overlap konstrukcija zunanjega čevlja iz dveh samostojnih delov
 • My Fit sistem za individualno prileganje in preoblikovanje različnih delov čevlja
 • Contour 4 tehnologija za boljše prileganje na štirih kritičnih točkah
 • Prilagodljiv spoiler za boljši položaj in več opore
 • Drive & Control tehnologija za bolj svobodne prste in natančnejšo fiksacijo pete
 • Powercage konstrukcija za izjemne vozne lastnosti
 • GripWalk podplati
 • Patentirani nastavki za izboljšanje zmogljivosti
 • Naklon podplata s posebno ploščico nastavljiv na 3° ali 4°
 • 3D Grip tekstura na spodnjem delu školjke
 • 40-milimetrski zatezni pašček Powerstrap
 • F3 Micro zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

On-piste /All mountain

Spol

Moški

TRDOTA

flex 130+

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Dalbello DS Asolo Factory GW”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

one + 4 =