Smučarski čevlji Smučarski čevlji Dalbello DRS 75

Dalbello

Smučarski čevlji Dalbello DRS 75

237,98€

Namesto: 279,99

Smučarski čevlji Dalbello DRS 75 so otroški tekmovalni model pri Dalbellu, primeren za tekmovalce U10 in U12. Čevlji ohranjajo tekmovalni značaj in zmogljivost, ki sta skupna vsem DRS modelom, a so prilagojeni mlajšim uporabnikom z večjo upogljivostjo, možnostjo nastavitve nagiba naprej in toplim notranjim vložkom, ki dobro objema nogo.

 

Velikost: 21,0-27,5

Upogibna trdnost: 75

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Dalbello DRS 75 so trši model iz otroškega tekmovalnega programa serije DRS. Z 98 mm veljajo za ozke čevlje, ki jih odlikuje odličen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Otroški nogi so prilagojeni z večjo upogljivostjo, vse ostale lastnosti, ki odlikujejo različico DRS čevljev za odrasle, pa ohranjajo enake. Z upogibno trdnostjo 75 so primerni za mlajše tekmovalce, stare med 10 in 13 let ter težke med 33 in 45 kg.

Zunanji čevelj je zasnovan iz dveh samostojnih delov – školjke in manšete. S takšno Overlap konstrukcijo čevlji dosegajo izredno natančnost, učinkovit prenos moči na robnike in imajo zanesljivo kontrolo nad smučmi. Zunanja školjka čevljev je zasnovana s Contour 4 tehnologijo, ki ustvarja 4 cone udobja na kritičnih točkah, ki so odločilne za dobro prileganje: gleženj, peta, 5. metatarzalna in navikularna kost. Na spodnjem delu školjke so ob stiku s kritičnimi mesti dodane konture, ki zagotavljajo bolj tesno in natančnejše prileganje, ter s tem zmanjšajo potrebo po dodatni modifikaciji školjke. Posebna Drive & Control zasnova čevljem dodaja več prostora na predelu prstov za boljše prileganje, boljšo prekrvavitev in posledično toplejša stopala, precizen oprijem pete pa smučarju nudi več nadzora, boljše občutke in direkten prenos moči. Na zgornjem delu notranjega vložka je nameščen spoiler, ki se prilagaja različnim oblikam nog. Smučarju omogoča povišanje zadnjega dela čevlja, s čimer posledično nudi več opore nogi in spremeni nagib naprej. Čevlji imajo legendarni prilagoditveni sistem My Fit, ki omogoča individualno termično preoblikovanje školjke in notranjega čevlja na več ravneh. S popolnim prileganjem je poskrbljeno za udobje za smučanje vse do zaprtja smučišča in le tako lahko mladi smučarji izkusijo pravo moč čevljev in v celoti izkoristijo svoje smučarsko znanje. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poleg 30 mm širokega zateznega paščka Powerstrap poskrbijo štiri aluminijaste zaponke F3 Alu-Micro.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,0-27,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 75
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Junior
 • Model iz serije DRS
 • Zunanja plastika iz PU
 • Notranji vložek DB Comp
 • My Fit sistem za individualno prileganje in preoblikovanje različnih delov čevlja
 • Contour 4 tehnologija za boljše prileganje na štirih kritičnih točkah
 • Overlap konstrukcija zunanjega čevlja iz dveh samostojnih delov
 • Prilagodljiv spoiler za boljši položaj in več opore
 • Drive & Control tehnologija za bolj svobodne prste in natančnejšo fiksacijo pete
 • 30-milimetrski zatezni pašček Powerstrap
 • F3 Alu-Micro zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Junior

Spol

Otroški

TRDOTA

flex 70

ŠIRINA

Ozki

Velikost

22, 22,5, 23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Dalbello DRS 75”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja