Smučarski čevlji Smučarski čevlji Dalbello DRS 120
Akcija!

Dalbello

Smučarski čevlji Dalbello DRS 120

404,99

Namesto: 449,99

Smučarski čevlji Dalbello DRS 120 so rekreativna različica tekmovalnih čevljev, izdelani za najboljše rekreativne smučarje, ki z nižjim fleksom tudi lažjim smučarjem omogočajo, da izkusijo tekmovalno zmogljivost DRS čevljev.

 

Velikost: 22,0-29,5

Upogibna trdnost: 120

Širina: 98 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Dalbello DRS 120 so mehkejša različica najtršega modela serije DRS, serije Dalbellovih najboljših rekreativnih smučarskih čevljev, ki združujejo lastnosti tekmovalnih modelov in dodajajo udobje čevljev za rekreativno rabo, da lahko na smučišču ostanete ves dan. Z nekaj dodane širine za več udobja še vedno veljajo za ozke čevlje, ki jih odlikuje odličen prenos sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Zunanji čevelj je zasnovan iz dveh samostojnih delov – školjke in manšete. S takšno Overlap konstrukcijo čevlji dosegajo izredno natančnost, učinkovit prenos moči na robnike in imajo zanesljivo kontrolo nad smučmi. Zunanja školjka čevljev je zasnovana s Contour 4 tehnologijo, ki ustvarja 4 cone udobja na kritičnih točkah, ki so odločilne za dobro prileganje: gleženj, peta, 5. metatarzalna in navikularna kost. Na spodnjem delu školjke so ob stiku s kritičnimi mesti dodane konture, ki zagotavljajo bolj tesno in natančnejše prileganje, ter s tem zmanjšajo potrebo po dodatni modifikaciji školjke. Posebna Drive & Control zasnova čevljem dodaja več prostora na predelu prstov za boljše prileganje, boljšo prekrvavitev in posledično toplejša stopala, precizen oprijem pete pa smučarju nudi več nadzora, boljše občutke in direkten prenos moči. Na zgornjem delu notranjega vložka je nameščen spoiler, ki se prilagaja različnim oblikam nog. Smučarju omogoča povišanje zadnjega dela čevlja, s čimer posledično nudi več opore nogi in spremeni nagib naprej. Čevlji imajo legendarni prilagoditveni sistem My Fit, ki omogoča individualno termično preoblikovanje školjke in notranjega čevlja na več ravneh. S popolnim prileganjem je poskrbljeno za udobje za smučanje vse do zaprtja smučišča in le tako lahko izkusite pravo zmogljivost čevljev. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poleg 50 mm širokega zateznega paščka Powerstrap poskrbijo štiri aluminijaste zaponke F3 Alu-Micro.

Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile na robnike. Trdi čevlji z upogibno trdnostjo 120 so primerni za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem.

Tehnične lastnosti

 • Velikost: 22,0-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 120
 • Širina: 98 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije DRS
 • Zunanja plastika iz PU
 • Notranji vložek DB Comp
 • My Fit sistem za individualno prileganje in preoblikovanje različnih delov čevlja
 • Contour 4 tehnologija za boljše prileganje na štirih kritičnih točkah
 • Overlap konstrukcija zunanjega čevlja iz dveh samostojnih delov
 • Prilagodljiv spoiler za boljši položaj in več opore
 • Drive & Control tehnologija za bolj svobodne prste in natančnejšo fiksacijo pete
 • 50-milimetrski zatezni pašček Powerstrap
 • F3 Alu-Micro zaponke

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Moški

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Dalbello DRS 120”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

twenty − two =