Smučarski čevlji Smučarski čevlji Atomic Redster Team Issue 130
-10%

Smučarski čevlji Atomic Redster Team Issue 130

539,99

Namesto: 599,99

Smučarski čevlji Atomic Redster Team Issue 130 so tekmovalni model za mlade tekmovalce, ki potrebujejo nekoliko več upogiba, kot ga omogočata najtrši verziji. Kljub izdelavi iz mehkejšega materiala z ozkostjo, notranjim vložkom World Cup in Progressive Race zunanjo školjko čevlja dosegajo nadzor in moč, ki jo premorejo najzmogljivejši čevlji.

 

Velikost: 22-29,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 95 mm

Počisti

Tabela velikosti

Ni na voljo na spletu

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Ni na voljo na spletu
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Šifra: 119253-0 Kategoriji: ,

Opis

Serija Redster Team Issue

Smučarski čevlji Atomic Redster Team Issue 130 sodijo med mehkejše predstavnike tekmovalne serije Redster Team Issue. Po modelih iz te serije posega največ tekmovalcev iz svetovnega pokala, ki prisegajo na Atomic, saj jih debelina stene in značilnost upogiba vedno znova prepričata. V primerjavi z ostalima tekmovalnima serijama pri Atomicu imajo Redster Team Issue s 95 mm nekoliko več širine, tako kot vsi ostali Redster modeli pa so tudi ti sinonim za moč in preciznost.

Izdelava zunanje školjke smučarskega čevlja temelji na tehnologiji Progressive Race Shell. Školjka je izdelana iz debelejšega, a mehkejšega materiala, ki zagotavlja postopen upogib, boljše blaženje in večjo prilagodljivost v vseh pogojih. S pomočjo Power Control sistema si lahko za čim bolj optimalne nastavitve vsak sam prilagodi naklon čevlja naprej na kot 16° ali 18° ter zmanjša ali poveča trdoto za 10 flexa. Za doseganje maksimalnega prileganja in izkoristka moči čevljev se lahko zunanja školjka smučarskih čevljev in notranji vložek World Cup Liner s pomočjo Memory Fit tehnologije in toplotne obdelave popolnoma prilagodita obliki stopala tekmovalca v le nekaj minutah. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke iz serije 7000 in 55 mm širok zatezni pašček Dual, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Redster Team Issue 130 so World Cup – FIS čevlji, saj so s svojimi 95 mm širine izjemno ozki in namenjeni tekmovalcem, ki potrebujejo tako ozke modele zaradi boljšega prileganja nogi. Poleg tekmovalcev po njihovi uporabi kdaj posežejo tudi masters tekmovalci. Omogočajo hitre in direktne prenose in običajno zahtevajo dodatno preoblikovanje. Tekmovalni čevlji s flexom 130 so primerni za smučarje, stare nad 14 let in težke med 68 in 80 kg.

 

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 22-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 95 mm
 • Namen: World Cup – FIS
 • Teža: 2.340 g (velikost 26,5)
 • Model iz serije Redster Team Issue
 • Zunanja plastika iz PU – A
 • Tehnologija zunanje školjke Progressive Race Shell
 • Tehnologija zunanje školjke Power Control – nastavljiv nagib naprej smučarskega čevlja na 16° ali 18°ter +/- 10 flexa trdote
 • 0° rotacija zunanje školjke čevlja
 • Zaponke 7000-Series Alu
 • 55 mm širok zatezni pašček Dual
 • Memory Fit napredna tehnologija za preoblikovanje čevljev po meri smučarja s pomočjo toplotne obdelave
 • World Cup Liner notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Wc-fis

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 130+

ŠIRINA

Ozki

Velikost

26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.