Smučarski čevlji Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 130

Atomic

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 130

449,98€

Namesto: 499,99

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 130 so najzmogljivejši model v seriji Club Sport. Primerni so za vrhunske smučarje, ki iščejo smučarske čevlje, ki bodo svojo kakovost občasno dokazovali tudi na tekmovalni progi, hkrati pa omogočali udobno smuko tekom celega dne.

 

Velikost: 24-29,5

Upogibna trdnost: 130

Širina: 96 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 130 so model iz linije Redster Club Sport, ki je bila ustvarjena za vrhunske smučarje, ki si želijo kvalitete in izgleda smučarskih čevljev, kot jih imajo v svetovnem pokalu. Linija predstavlja enostavnejšo trgovinsko verzijo tekmovalnih modelov čevljev, ki jih odlikuje agresivnost in natančnost, a so kljub temu primerni za celodnevno smuko. Čeprav gre za »mlajšega bratca« linije World Cup, imajo tudi Club Sport čevlji vrhunsko tekmovalno tehnologijo izdelave zunanje školjke in notranjega vložka, kar uporabnikom omogoča agresivnost in obenem nudi občutek popolnega nadzora. Od modelov višjega ranga iz serije World Cup se v grobem razlikujejo po večji širini. Zaradi širine 96 mm so to ozki smučarski čevlji, ki so primerni za smučarje z ozkim stopalom oziroma tiste, ki strmijo k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke iz serije 7000 in 55 mm širok zatezni pašček Dual Strap, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Zunanja školjka smučarskega čevlja temelji na tehnologiji Progressive Race Shell. Izdelana je iz debelejšega, a mehkejšega materiala, ki zagotavlja progresivnejšo upogibno trdnost (flex), boljše blaženje in več občutka v vseh pogojih. S pomočjo unikatnega Power Shift Race sistema se lahko naklonski kot zunanje školjke čevlja naprej nastavi na 16° ali 18°. V smučarske čevlje je vgrajen tudi 3-milimeterski dvig. Zahvaljujoč napredni in toplotno prilagodljivi tehnologiji Memory Fit se lahko zunanja školjka smučarskih čevljev in notranji vložek Platinum Liner s pomočjo toplotne obdelave popolnoma prilagodita obliki stopala smučarja v le nekaj minutah. Smučarski čevlji so primerni za višje in težje smučarje ter za smučarje z odličnim smučarskim znanjem. Uporabljajo se v kombinaciji z najzmogljivejšimi rekreativnimi smučmi. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza ob uporabi skupaj z najboljšimi trgovinskimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 25-29,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 96 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije Redster Club Sport
 • Zunanja plastika iz PU
 • Tehnologija zunanje školjke Progressive Race Shell
 • 3-milimetrski dvig čevlja s tehnologijo Integrated 3mm Lift
 • Power Shift Race sistem: nastavljiv naklon smučarskega čevlja naprej na 16° ali 18°
 • 0° rotacija zunanje školjke čevlja
 • Aluminijaste zaponke iz serije 7000
 • 55 mm širok zatezni pašček Dual Strap
 • Memory Fit tehnologija
 • Platinum Liner notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 120-130

ŠIRINA

Ozki

Velikost

24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 130”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 × 5 =