Smučarski čevlji Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 110 2019
Akcija!

Atomic

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 110 2019

359,99

Namesto: 399,99

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 110 predstavljajo vrhunski model s kombinacijo tehnologij, ki so značilne za modele v svetovnem pokalu, ter udobjem, ki ga zagotavlja mehkejša trdota.

 

Velikost: 24-27,5

Upogibna trdnost: 110

Širina: 96 mm

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 110 so model iz linije Redster Club Sport, ki je bila ustvarjena za vrhunske smučarje, ki si želijo kvalitete in izgleda smučarskih čevljev, kot jih imajo v svetovnem pokalu. Linija predstavlja enostavnejšo trgovinsko verzijo tekmovalnih modelov čevljev, ki jih odlikuje agresivnost in natančnost, a so kljub temu primerni za celodnevno smuko. Čeprav gre za »mlajšega bratca« linije World Cup, imajo tudi Club Sport čevlji vrhunsko tekmovalno tehnologijo izdelave zunanje školjke in notranjega vložka, kar uporabnikom omogoča agresivnost in obenem nudi občutek popolnega nadzora. Od modelov višjega ranga iz serije World Cup se v grobem razlikujejo po večji širini.  Zaradi širine 96 mm so to ozki smučarski čevlji, ki so primerni za smučarje z ozkim stopalom oziroma tiste, ki strmijo k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Višina manšete (zgornjega dela smučarskega čevlja) je pri manjših številkah nižja.

Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo aluminijaste zaponke iz serije 7000 in 35 mm širok zatezni pašček Velcro strap, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi. Zunanja školjka smučarskega čevlja temelji na tehnologiji Progressive Race Shell. Izdelana je iz debelejšega, a mehkejšega materiala, ki zagotavlja progresivnejšo upogibno trdnost (flex), boljše blaženje in več občutka v vseh pogojih. S pomočjo unikatnega Power Shift Race sistema se lahko naklonski kot zunanje školjke čevlja naprej nastavi na 16° ali 18°. V smučarske čevlje je vgrajen tudi 3-milimeterski dvig. Zahvaljujoč napredni in toplotno prilagodljivi tehnologiji Memory Fit se lahko zunanja školjka smučarskih čevljev in notranji vložek Gold Liner s pomočjo toplotne obdelave popolnoma prilagodita obliki stopala smučarja v le nekaj minutah. Smučarski čevlji so primerni za srednje težke smučarje, ki niso previsoki in imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje, oziroma ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu jih uvrščamo med Race smučarske čevlje, saj gre za trgovinsko različico tekmovalnih World Cup čevljev, ki jih odlikuje odličen prenos sile. Njihova kakovost pride najbolj do izraza ob uporabi skupaj z najboljšimi trgovinskimi smučmi.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 23-25,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 110
 • Širina: 96 mm
 • Namen: Race
 • Model iz serije Redster Club Sport
 • Zunanja plastika iz PU
 • Tehnologija zunanje školjke Progressive Race Shell
 • 3-milimetrski dvig čevlja s tehnologijo Integrated 3mm Lift
 • Power Shift Race sistem: nastavljiv naklon smučarskega čevlja naprej na 16° ali 18°
 • 0° rotacija zunanje školjke čevlja
 • Aluminijaste zaponke iz serije 7000
 • 35 mm širok zatezni pašček Velcro strap
 • Memory Fit tehnologija
 • Gold Liner notranji vložek

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Race

Spol

Unisex

TRDOTA

flex 100-110

ŠIRINA

Ozki

Velikost

23, 23,5, 24, 24,5, 25, 25,5, 26, 26,5, 27, 27,5, 28, 28,5, 29, 29,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Smučarski čevlji Atomic Redster Club Sport 110 2019”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 × three =