Dodatki Smučarska oprema Opornica Ski Mojo Gold

MOJOSKI

Opornica Ski Mojo Gold

599,99

Opornica Ski Mojo Gold je prva specializirana opornica za smučanje in vse ostale športe na snegu, ki poveča zmogljivost smučarja, pri tem pa varuje spodnje ude in sklepe. Namenjena je smučarjem, težkim nad 75 kg, ki si med smučanjem želijo več sigurnosti za bolj intenzivno smučanje.

Izdelek je na zalogi.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Opornica Ski Mojo Gold je oblikovana predvsem za smučarje, ki potrebujejo razbremenitev kolen, stegen, kolkov in hrbta ter ublažitev bolečine, več sigurnost na smučeh, da lahko izboljšajo svojo zmogljivost. Njena uporaba zmanjša tveganja za nastanek poškodb in podaljša užitek med smučanjem, saj se utrujene mišice pojavijo kasneje.

Njeno delovanje temelji na sistemu vzmeti, ki prevzame približno tretjino telesne teže smučarja, razbremeni noge ter kolena, nastala energija ob krčenju vzmeti v fazi upogiba pa poveča mišično moč in pomaga pri iztegu nog. Z opornico pridobite 33 % več moči in vzdržljivosti, zato lahko smučate z večjo intenzivnostjo in uživate ob smučanju z manj napora. Večja moč mišic lajša bolečine v nogah in kolenih, utrujenost mišic pa nastopi bistveno kasneje. Vzmetenje zmanjša sunke in vertikalne obremenitve kolena za 40 %, hkrati pa razbremeni tudi kolke in hrbet.

Pred prvo uporabo je potrebno prilagoditi moč vzmeti svoji teži in primerno nastaviti dolžino nog. Noga z vzmetnim sistemom in oporo kolena se pritrdi na pas in na smučarske čevlje, opornica pa se aktivira s premikom ročke navzdol za vključitev vzmetenja. Namestitev opornice na nogo s pomočjo velcro trakov je hitro in traja približno dve minuti, ogrodje pa je pod hlačami nevidno.

Tehnične lastnosti:

  • Uporaba pri različnih zimskih športih – pri smučanju, deskanju, telemarku, monoski smučanju
  • Za uporabnike, ki tehtajo nad 75 kg
  • 24-mesečna garancija
  • Priložen je priročnik za uporabo, opornica za levo in desno nogo, pas, nastavki za pritrditev na smučarske čevlje, imbus ključ

Dodatne informacije

Znamka

Spol

Unisex

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Opornica Ski Mojo Gold”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

15 − eleven =