Smučarski čevlji Notranji vložki Sezona 2019 Notranji čevlji Sidas PU Classic Race

Sidas

Notranji čevlji Sidas PU Classic Race

212,48€

Namesto: 249,99

V prazne notranje čevlje se vbrizga posebno peno, ki napolni notranji čevelj in se 100% prilega po nogi. Za ta postopek je potreben strokovnjak, ki je za to usposobljen.

 

Velikosti: 22-31

Tabela velikosti

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Notranji čevlji Sidas PU Classic Race so prazni notranji čevlji zasnovani posebej za ozke smučarske čevlje in tiste z nizkim stopalnim lokom. Najbolj primeren za tekmovalce in takšne, ki želijo res najvišji nivo natančnosti in odzivnosti v vsakem zavoju. Z svojo večdelno konstrukcijo zagotavlja popolno prilagajanje vsaki školjki, po zaključenem procesu obdelovanja. Vsak detajl vložka je narejen z namenom izogibanja tršim točkam, kar poskrbi za res maksimalno prilagajanje nogi, hkrati pa zahvaljujoč možnosti prilagoditve jezika kot ločenega elementa dobimo res individualiziran končni izdelek. Notranjim čeveljem se posebej vbrizga tudi jezik  (s PU pištolo), ki zagotavlja optimalno in prilagojeno udobje pri goleni. Material v notranjem delu čevlja omogoča enostavnejše obuvanje in sezuvanje.

Ta postopek vbrizgavanja notranjih čevljev po meri zahteva strokovnjaka, ki je za to usposobljen. Pri nas ponujamo izdelavo FOAM (pena) notranjih čevljev. Tu se v prazen notranji čevelj, ki je kot nekakšna prazna vrečka, s posebnim postopkom vbrizga peno, ki se po nekaj sekundah strdi in zapolni ves prostor med nogo in zunanjo plastično školjko. Kombinacija pene in vložka zagotavljata idealno oziroma popolno prileganje smučarskega čevlja.

 

Dodatne informacije

Znamka

Spol

Unisex

Velikost

22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Notranji čevlji Sidas PU Classic Race”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja