Sezona2022 Smučarska oprema Turna in Lavinska oprema Lavinski set Black Diamond Recon X Avy Safety
-18%

Lavinski set Black Diamond Recon X Avy Safety

327,99

Namesto: 399,99

Lavinski set BLACK DIAMOND RECON X AVY SAFETY SET sestavljajo žolna Black Diamond Recon X Beacon, lopata Transfer Shovel in sonda Quickdraw Probe 280.

Na zalogi

Ni na voljo na spletu
Brezplačna poštnina

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Ni na voljo na spletu

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Žolna Black Diamond Recon X Beacon je visokozmogljiva žolna, opremljena z vsemi funkcijami, potrebnimi za hitro in natančno iskanje v primeru plazu. Je zelo enostavna za uporabo in ima največji rang sprejemanja, saj s 3 antenami sprejema in oddaja signale v radiju 60 m. Z litijevo baterijo v načinu oddajanja zdrži vsaj 300 ur. Preko Bluetooth povezave se lahko poveže s PIEPS aplikacijo za spremljanje različnih podatkov in informacij ter posodobitev in upravljanje naprave. Zaščita pred motnjami pri iskanju in pošiljanju signalov in natančna, poenostavljena tehnologija za iskanje naredita to žolno popolno izbiro za izkušene turne smučarje. Združljiva z iProbe za dodatne možnost iskanja, funkcijo označevanja in torbico za nošenje na pasu, je žolna izjemno praktična, zanesljiva in učinkovita.

Lopata Transfer Shovel je izjemno trpežna in učinkovita lopata z UIAA certifikatom, ki se s svojo vsestransko obliko izkaže v vsaki situaciji v gorskem svetu. Preoblikovana Hybrid D/T-oblika raztegljivega držala z dvojno gostoto zagotavlja večje udobje, dobro držanje in močnejši prijem, s tem pa hitrejše ukrepanje pri reševanju. Velik spodnji del lopate s površino 590 cm2 omogoča hitro premikanje velikih količin snega, ostri ter gladki robovi pa zagotavljajo čisti prerez. Za daljše poti in enostavno nošenje, se lopata zloži in tako v nahrbtniku zasede malo prostora.

Sonda Quickdraw Probe 280 z raztegnjenimi sedmimi cevmi je dolga 280 cm in je izjemno učinkovita sonda, zasnovana za profesionalne turne smučarje, ki potrebujejo zanesljivost in varnost pri vsaki smuki. V celoti je izdelana iz aluminija, cevi pa so med seboj povezane s kablom iz nerjavečega jekla, zato je zelo vzdržljiva in trpežna. Namestitev z enim potegom omogoča hitro sestavljanje in pripravljenost v trenutku, s tehnologijo Dual Quickdraw pa se tudi hitro fiksira in s tem ustvarja hitrejše reševanje. Po vsej dolžini je označena centimetrska skala. Večja konica zmanjša trenje in omogoča bolj natančno sondiranje.

Tehnične lastnosti:

Žolna Black Diamond Recon X Beacon:

 • Maksimalen doseg oddajanja in iskanja: 60 m
 • Napajanje s tremi baterijami AAA
 • 457 kHz frekvenca delovanja
 • Življenjska doba litijeve baterije vsaj 300 h in alkalne 200 h
 • Uporaba pri temperaturah -20°C do 45°C
 • Povezava s PIEPS aplikacijo z brezžično Bluetooth povezavo za pregled nad informacijami, posodobitev in upravljanje
 • 3 sprejemne antene
 • Ohišje z mehkimi kontaktnimi točkami za izboljšano nošenje in uporabo z rokami
 • Torbica za nošenje v času uporabe v obliki pasu
 • Funkcija označevanja in skeniranja
 • Zaščita pred motnjami v načinu iskanja in pošiljanja
 • Ob uporabi skupaj z iProbe sondami se lahko začasno deaktivira za natančnejše sprejemanje signalov s sondo in se ponovno samodejno aktivira ob naslednjem močnem signalu
 • Zaslon z dobro vidljivostjo v vseh svetlobnih razmerah

Dodatne informacije

Znamka

Spol

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.