Salomon

Čevlji Salomon Sonic RA Pro

118,99

Namesto: 139,99

Tekaški čevlji Salomon SONIC RA PRO so odlična izbira za teke po trših podlagah, kjer potrebujete več blaženja, udobja in nizko težo za večji užitek pri teku.

Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100€

Nakup brez tveganja 15 dnevna garancija za vračilo izdelkov.

Opis

Ko boste pripravljeni, da tek povzdignete na višji in hitrejši nivo, bo tekaški čevelj Salomon SONIC RA PRO prava kombinacija odzivnosti, dinamičnega blaženja, zaščite in nizke teže za najboljši izkoristek treninga.

Tekaški čevlji Salomon SONIC RA PRO so odlična izbira za teke po trših podlagah, kjer potrebujete več blaženja, udobja in nizko težo za večji užitek pri teku. Pri teku po trših podlagah je pomembno, da se teža enakomerno porazdeli po celotni dolžini tekaškega čevlja, zato so pri Salomonu razvili konstrukcijo Geometric Decoupling, ki vam poleg enakomerne porazdelitve omogoča bolj naravno gibanje stopala, vendar ne na račun blaženja in odzivnosti. Zaradi lepšega prehoda sile iz petnega na prstni del in vmesnega visoko odzivnega podplata Energy cell , je pri teku izkoristek in povratek energije večji, s tem pa se poveča končna hitrost teka z manj vložene energije. Za dodatno blaženje in pobiranje vibracij je v sprednjem in zadnjem delu tekaškega čevlja dodana vzdržljiva in ekstremno lahka zmes Opal, ki skupaj z Energy Cell , tvorita tehnologijo Vibe. Vmesni del podplata ima vgrajeno šasijo 3D PROFEEL FILM™, katera skrbi za lepši prehod odriva iz petnega na prstni del in daje čevlju dodatno odzivnost.

Vse vgrajene tehnologije lahko izkoristite in občutite s pravilnim prileganjem tekaškega čevlja stopalu in pri Salomonu SONIC RA PRO za to poskrbijo različne tehnologije, ki jih je Salomon razvil preko tekaških čevljev za neurejene terene, kjer je prileganje še toliko bolj pomembno. Sensifit, ki ga uporabljajo na vseh segmentih obutve, je pri SONIC RA PRO, na zahtevo tekačev, združen s klasično vezalko in tvori optimalen oprijem po celotnem stopalu. Z mrežico 3D FLEX na stranskih delih tekaškega čevlja je svoboda gibanja in oprijem  še izpopolnjen. Za optimalen oprijem čevlja s podlago in brezskrben tek v vseh pogojih pa poskrbi podplat Wet Traction Contagrip®.

 

Tehnologije in namen Salomon SONIC RA PRO

Namen: treningi in tekme

Heel drop: 6 mm (razlika v višini petnega in prstnega dela tekaškega čevlja)

Teža: 235 g (pri številki 42 2/3)

Material: zračna mrežica / mesh

 

Zunanji del (Outsole):

Wet Traction CONTAGRIP® / podplat

GEOMETRIC DECOUPLING – naravno gibanje stopala in stabilnost.

 

Vmeseni del (Midsole):

ENERGY CELL / BLAŽENJE  – mehkoba, odzivnost

OPAL / BLAŽENJE – dodatno udobje

RA / Nizka teža, aktivacija, odzivnost

VIBE tehnologija / blaženje, pobiranje vibracij

PROFEEL FILM / boljša odzivnost, pomoč pri odrivu

 

Zgornji del:

ORTHOLITE® /  antibakterijski vložek

SENSIFIT™  / popoln oprijem stopala

3D FLEX / mrežica za optimalen oprijem, raztezanje v predelu kjer je stopalo najširše

Dodatne informacije

Znamka

Spol

Moški

Velikost

42, 42 2/3, 43 1/3, 46, 46 2/3

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čevlji Salomon Sonic RA Pro”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja